top of page

Näin Trainify toimii | opiskele näyttöön perustuvalla taktiikalla

Ei pänttäämistä.

Ei turhaa materiaalin läpilukua.

Ei teorian tehotonta ulkoa opettelua.


Trainifyn avulla opiskelet ja harjoittelet näyttöön perustuvalla tehokkaalla taktiikalla.


  • Teoria on pilkottu sopivan mittaisiksi oppitunneiksi

Helppokäyttöinen ja innostava oppimisympäristö auttaa monimutkaistenkin asiasisältöjen läpikäyminen tuntuu kevyeltä ja jopa hauskalta. Materiaali on koostettu kiinnostavaksi erilaisine havainnollistavine kuvistuksiineen, infolaatikoineen ja listoineen.


  • Opittua lujitetaan tekemällä harjoitustestejä

Tutkimusten mukaan harjoitustestit auttavat opitun asian tallentumista pitkäkestoiseen muistiin, lisäävät aiheen ymmärrystä ja siten taitoa soveltaa opittua ja vähentävät mahdollista testijännitystä.
opiskele tehokkaasti hygieniapassitestiä varten Trainifyn avulla


Miksi harjoitustestit toimivat?


  1. Trainifyn avulla opit teoriaa pitkäkestoiseen muistiin Trainifyn tarjoama teorian ja harjoittelun kombinaatio on tutkitusti tehokas tapa oppia uutta ja vahvistaa pitkäkestoista muistia ilman turhaa ulkoa opettelua. Tutkimusten mukaan testien tekeminen on tehokkaampaa kuin saman ajan käyttäminen materiaalin uudelleen opiskeluun. Tämä ilmiö tunnetaan nimellä testaamisen vaikutus “testing effect”. Kun opiskelija haastetaan muistamaan ja palauttamaan mieleen tietoa, se tuottaa kestävää pitkäaikaista oppimista.

  2. Haasta itseäsi kustomoiduissa testeissä, joihin on valikoitu juuri sinulle vaikeita kysymyksiä Trainify räätälöi opiskelijan oppimistarpeisiin sopivat harjoittelutestit, joissa on valikoitu haastavimpia kysymyksiä aiempien testitulosten perusteella. Opittujen asioiden mieleenpalauttaminen tekee oppimisesta vaativaa ja haastavaa, mutta samalla tehokasta. Kun joutuu aktiivisesti ponnistelemaan tiedon palauttamiseksi mieleen, oppiminen paranee pitkällä aikavälillä. 

  3. Kurssin sisältöä on mahdollisuus kerrata harjoitustesteissä. Trainify tarjoaa mahdollisuuden harjoitella jokaisen kurssin jälkeen, mikä auttaa pitämään kurssilla opitut asiat paremmin mielessä. Lisäksi jokaisen kysymyksen jälkeen sovellus antaa välittömän palautteen vastauksesta, mikä auttaa vahvistamaan oppimista entisestään.

  4. Harjoitteleminen auttaa tutkitusti testijännitykseen! (jos sellaiseen on taipumusta) Harjoittelun hyödyt ulottuvat myös testijännityksen vähentämiseen. Kun opiskelija tottuu palauttamiskäytäntöön ja oppiminen tehostuu, myös kokeisiin liittyvä jännitys vähenee. Opiskele näyttöön perustuvalla tehokkaalla taktiikalla! Harjoittele Trainifyn avulla hygieniapassitestiin! Lue lisää hygieniapassitestiin valmentavasta oppikokonaisuudesta täältä.


Comments


bottom of page