top of page

Trainify yrityksille
toteuta omat kurssit

Etsitkö koulutusratkaisuja työntekijöillesi tai asiakkaillesi? Tarjoamme olemassa olevien kurssiemme lisäksi räätälöityjä oppimisratkaisuja yritysten yksilöllisiin tarpeisiin.

Trainifyn avulla taiot oppimateriaalistasi helppokäyttöisen ja innostavan oppimisympäristön, jonka parissa oppiminen sujuu mielekkäästi ja tehokkaasti. Kurssien vetäminen voi tuntua monesta raskaalta, mutta Trainifyn interaktiivisen, pelillistävän ja palautetta antavan oppimisympäristön avulla monimutkaistenkin asiasisältöjen läpikäyminen muuttuu kevyemmäksi. Trainifyn avulla voit myös seurata oppijoiden etenemistä ja kehitystä kurssin aikana.

Esimerkkejä mahdollisista räätälöidyistä kurssipaketeista:

Ylläpidä työntekijöiden osaamista

Eri aloilla vaatimukset ja työskentely-ympäristö saattavat muuttua tiuhaankin tahtiin. Varmista, että työntekijöiden osaaminen pysyy ajan tasalla.

Luo kustomoidut perehdytyspaketit

Tehosta uusien rekrytointien orientaatiota luomalla oma kurssi

bg-2.png

Etsitkö koulutusratkaisuja työntekijöillesi tai asiakkaillesi?

Ota Trainify käyttöön vaatimustenmukaisuuden hallinnan työkaluksi! Tehosta työntekijöiden osaamisen kehittämistä ja seuraa edistymistä reaaliaikaisesti Trainifyn avulla. Tarjoamme keinon vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen, jotta työntekijäsi pysyvät ajan tasalla jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Kiinnostuitko?

Ota ensimmäinen askel ja täytä viereinen lomake. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Nuumi Oy. Y-tunnus: 3420554-9

Iso Roobertinkatu 20–22 A 2. Kerros. 00120 Helsinki

Kiitos yhteydenotostasi! Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

bottom of page